tiistai 16. syyskuuta 2008

Syksyä ja unohtelua

Syksy on saapunut ja sää kylmennyt sen mukana huomattavasti. Vuodenajan vaihtumisen huomaa viimeistään siitä, kun caprihousut on vaihdettava farkkuihin ja käsineet kaivettava esiin.
Onneksi myös luonto muistuttaa, olen ihaillut upeita pihlajanmarjoja pitkin kuukautta kävelylenkeillä uusissa maisemissa. Elämän muutos ja muutto on vienyt niin paljon energiaa, että blogikirjoittelu on melkein unohtunut, mutta tänään sain ystävältäni ihanan kortin ja kivoja valokuvia sekä kysymyksen, mitä blogilleni kuuluu :D On pitänyt päivittää jo useamman päivän ajan, mutta on muka ollut liian hektistä.
Unohtelu tuossa otsikossa johtuu siitä, että tänään aloin oikein pohtia, että mikähän mahtaa olla syy iänkaikkiselle unohtelulleni eri asioiden suhteen. Viimeisen kuukauden aikana olen hukannut käsilaukkuni (muuton aikana, löytyi onneksi illalla), kadottanut pankkitunnukset (nekin löytyivät illalla, tietenkin sen jälkeen kun olin jo tilannut uudet) ja tänään viimeksi oli kateissa kännykkäni, joka sitten oli jäänyt asiakkaalleni (ja ehdin jo käydä toisenkin asiakkaan luona). Kännykän ilmeisesti pitäisi roikkua kaulassa. Onneksi minulla ei ole silmälaseja..aurinkolasienkin hallinnointi kysyy kärsivällisyyttä. Ihme kyllä, maksan laskuni yleensä ajoissa ja myöhästelen todella harvoin, unohteluni liittyy lähinnä tavaroihin. Jos menen käymään vanhempieni luona, lähes joka kerta sinne jää jotain omaisuuttani. Olen huomannut, että listojen kirjoittaminen auttaa ja sitä harrastankin monesti eli listailen seuraavana päivänä tehtävät asiat, mutta sekään ei auta siihen, että melkein aina jotain on "hukassa".
Ai niin, tapahtui tänään vielä yksi "unohdusmoka". Ostin itselleni ruoaksi maksalaatikon ja ostan yleensä aina laktoosittoman rusinattoman vaihtoehdon ja kun lounastauolla lämmitin laatikkoa, huomasin sen olevan perinteistä maksalaatikkoa. Mutta se olikin hyvää! Ja tietenkin puolukkahilloa piti ostaa myös.

2 kommenttia:

knarpette kirjoitti...

Mukava saada taas lukea kuulumisiasi blogista! Unohtelua on ilmassa, itsekin olen joskus miettinyt, kuinka paljon aikaa kulutan vain tavaroiden etsimiseen. Harmillisin on viime ajoilta poikani aurinkolasien hukkaaminen, eivät ole löytyneet, menetetty.. Aikanaan bilettäessä aina katosi jotain, mutta silloin oli muu syy kuin.. hmm.. hajamielisyys, ikä (ei kai!!). Eiköhän se ole vain niin, että vilkkaassa päässä on mahdotonta hallinnoida liian monia asioita..!

Nasumurmeli kirjoitti...

Kiitos kommentista Knarpette!
Niin se varmaan on, että on liikaa ajatuksia yhtä aikaa ja keskittymiskyky kärsii - ikäähän me ei tietenkään tästä "syytetä", ei ei. Mulla tämä unohtelu on kyllä alkanut jo aika kauan sitten. Aikoinaan toisen työnantajan palveluksessa piti olla kahvimukissa oma nimi, jotta löysin omani milloin mistäkin. Tietokone ja sähköposti ovat pelastukseni, meilissä monet asiat pysyvät kiltisti tallessa. Myös kännykän muistutus on kullan arvoinen vaikka aina ei sekään pelasta pulasta. Kerron ens kerralla pari hauskaa juttua liittyen samaan aiheeseen, nyt pitää siirtyä yöpuulle, hyviä öitä ja kiitos Knarpette tämän päiväisestä kirjepostista!









"Synttärikakku"







Onnistunut suunnittelu paketissa ja hyvää teetä :D

Rentoa lomatunnelmaa

Lämpimät kiitokset

Pilvikuvausta iltakävelyllä

Nupullaan

Nupullaan

Avoinna